Cees Keizer  (voorzitter)  Iets  betekenen voor anderen en wat meer geven dan nemen geeft voldoening. Samen met UdenPlus, in het streven naar een  leeftijdsvriendelijke gemeente voor alle inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel. UdenPlus een partij mi klank, wèrremte èn gevuul! Niet links en niet rechts! Een partij die opkomt voor zowel kwetsbare groepen als (startende) ondernemers. Met de Markt en het Bevrijdingspark als een centrale (Markt) en actieve  (Bevrijdingspark) ontmoetingsplek voor jong en ouder, met een gezondheidsboom in het midden.    

Cees Keizer (voorzitter)

Iets  betekenen voor anderen en wat meer geven dan nemen geeft voldoening. Samen met UdenPlus, in het streven naar een  leeftijdsvriendelijke gemeente voor alle inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel.

UdenPlus een partij mi klank, wèrremte èn gevuul! Niet links en niet rechts! Een partij die opkomt voor zowel kwetsbare groepen als (startende) ondernemers. Met de Markt en het Bevrijdingspark als een centrale (Markt) en actieve  (Bevrijdingspark) ontmoetingsplek voor jong en ouder, met een gezondheidsboom in het midden.

 

 

 Tinie Kardol (fractievoorzitter)  Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming. 

Tinie Kardol (fractievoorzitter)

Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming. 

    Maria van Deventer (communicatie)  25 jaar geleden ben ik met mijn gezin voor mijn werk naar Uden verhuisd. Daar hebben we geen seconde spijt van gehad want het is een heerlijk plek om in te wonen.  Zo groen, zo gemoedelijk, zo toegankelijk. Maar ook een heel dynamische plek, waar steeds nieuwe initiatieven opborrelen en waar altijd iets te doen is. Daar moet je heel zuinig op zijn. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in politiek en jarenlang ben ik daar in mijn werk als communicatieadviseur heel nauw bij betrokken geweest. Lokale politiek wordt terecht steeds belangrijker. Ik vond al langer dat er in het Udense politieke veld een partij als UdenPlus ontbrak. Een partij voor alle leeftijden, maar die de ogen niet sluit voor de vergrijzing van de Udense samenleving. Een partij die enorm veel waarde hecht aan transparantie en communicatie.  Naar u toe, naar u luisteren, u informeren en u een stem geven. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.  

 

Maria van Deventer (communicatie)

25 jaar geleden ben ik met mijn gezin voor mijn werk naar Uden verhuisd. Daar hebben we geen seconde spijt van gehad want het is een heerlijk plek om in te wonen.  Zo groen, zo gemoedelijk, zo toegankelijk. Maar ook een heel dynamische plek, waar steeds nieuwe initiatieven opborrelen en waar altijd iets te doen is. Daar moet je heel zuinig op zijn.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in politiek en jarenlang ben ik daar in mijn werk als communicatieadviseur heel nauw bij betrokken geweest. Lokale politiek wordt terecht steeds belangrijker. Ik vond al langer dat er in het Udense politieke veld een partij als UdenPlus ontbrak. Een partij voor alle leeftijden, maar die de ogen niet sluit voor de vergrijzing van de Udense samenleving. Een partij die enorm veel waarde hecht aan transparantie en communicatie.  Naar u toe, naar u luisteren, u informeren en u een stem geven. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

 

 Eric den Dekker  (financiën)  Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

Eric den Dekker (financiën)

Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

 Marcel Baijens (secretaris)  Uden is een prachtige gemeente. Een bonte mengelmoes van wonen, werken en recreëren. Uden heeft alle ingrediënten in zich om het leven van jong en oud aangenaam te laten zijn. Bijna wekelijks ben ik hier als niet Udenaar te vinden. Gewoon omdat Uden mij trekt. Winkelen, een evenement bezoeken, naar het theater, uit eten, een workshop fotografie, noem maar op. Maar helaas kan niet iedereen genieten van al dit moois, bijvoorbeeld omdat de gezondheid of de financiën het niet toelaten. UdenPlus is een partij die hier oog en hart voor heeft. Iedereen telt mee en doet ertoe. Mij spreekt aan dat UdenPlus de verbinding legt tussen jong en oud, want zij maken met elkaar Uden tot een gemeente waar het goed leven is. Geen ouderenpartij, geen jongerenpartij, niet links of rechts, maar een partij voor iedereen. Politiek vanuit het hart dus. Op mijn steun kan ze rekenen.  

Marcel Baijens (secretaris)

Uden is een prachtige gemeente. Een bonte mengelmoes van wonen, werken en recreëren. Uden heeft alle ingrediënten in zich om het leven van jong en oud aangenaam te laten zijn. Bijna wekelijks ben ik hier als niet Udenaar te vinden. Gewoon omdat Uden mij trekt. Winkelen, een evenement bezoeken, naar het theater, uit eten, een workshop fotografie, noem maar op. Maar helaas kan niet iedereen genieten van al dit moois, bijvoorbeeld omdat de gezondheid of de financiën het niet toelaten. UdenPlus is een partij die hier oog en hart voor heeft. Iedereen telt mee en doet ertoe. Mij spreekt aan dat UdenPlus de verbinding legt tussen jong en oud, want zij maken met elkaar Uden tot een gemeente waar het goed leven is. Geen ouderenpartij, geen jongerenpartij, niet links of rechts, maar een partij voor iedereen. Politiek vanuit het hart dus. Op mijn steun kan ze rekenen.