Public Relations en Communicatie zet het programma van UdenPlus indringend op de kaart en werft leden en donateurs die UdenPlus een warm hart toedragen. 

Berry Dufornee   Ik heb meer dan 40 jaar met mensen gewerkt, als hun collega, maar ook als hun coach en leidinggevende en heb daarbij veel geleerd. Maar de allerbelangrijkste les was dat mensen van nature onzeker worden van veranderingen. Helaas is verandering de enige zekerheid in het leven, maar mijn les hield ook in dat die onzekerheid een stuk kleiner wordt als je goed en in simpele taal uitlegt wat er gaat veranderen en waarom. Dat is dan ook wat ik in deze rol, tezamen met het team van PR en Communicatie, probeer te bereiken: in simpele maar duidelijke taal uitleggen waar UdenPlus voor staat en waarom.

Berry Dufornee
 

Ik heb meer dan 40 jaar met mensen gewerkt, als hun collega, maar ook als hun coach en leidinggevende en heb daarbij veel geleerd. Maar de allerbelangrijkste les was dat mensen van nature onzeker worden van veranderingen. Helaas is verandering de enige zekerheid in het leven, maar mijn les hield ook in dat die onzekerheid een stuk kleiner wordt als je goed en in simpele taal uitlegt wat er gaat veranderen en waarom. Dat is dan ook wat ik in deze rol, tezamen met het team van PR en Communicatie, probeer te bereiken: in simpele maar duidelijke taal uitleggen waar UdenPlus voor staat en waarom.

Teddy Thenu   UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij. Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

Teddy Thenu
 

UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij. Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

Harry Blokhuis   Graag sluit ik mij aan bij een groep enthousiaste mensen die zich verbonden hebben met elkaar in Uden Plus, met als doel "Alles voor de Udenaar". Samen gaan we ons inzetten voor iedere inwoner van Uden zodat die zich nog beter gaat voelen in zijn Eigen Woonplaats. Onafhankelijk van elke politieke kleur maar alleen en enkel voor iedere Udenaar. Belangrijke zaken als een toegankelijk Uden voor iedereen, goede voorzieningen binnen Uden en een warme sociale omgeving waarbij we er staan voor elkaar, spreken me erg aan. Vandaar Uden Plus  en we hopen U allen mee te nemen.

Harry Blokhuis
 

Graag sluit ik mij aan bij een groep enthousiaste mensen die zich verbonden hebben met elkaar in Uden Plus, met als doel "Alles voor de Udenaar". Samen gaan we ons inzetten voor iedere inwoner van Uden zodat die zich nog beter gaat voelen in zijn Eigen Woonplaats. Onafhankelijk van elke politieke kleur maar alleen en enkel voor iedere Udenaar. Belangrijke zaken als een toegankelijk Uden voor iedereen, goede voorzieningen binnen Uden en een warme sociale omgeving waarbij we er staan voor elkaar, spreken me erg aan. Vandaar Uden Plus  en we hopen U allen mee te nemen.

Wout van den Peppel Verbinding met Uden Plus door mijn persoonlijke inzet voor alle medebewoners in Uden met mijn levens - en werkervaringen. Door de vinger op de zere plek te kunnen leggen, kan ik meewerken aan veranderingen of verbeteringen in Uden. Persoonlijk streef ik naar een gezamenlijk inzet voor ieders belang. Daarom sluit ik me aan bij Uden PLUS.

Wout van den Peppel

Verbinding met Uden Plus door mijn persoonlijke inzet voor alle medebewoners in Uden met mijn levens - en werkervaringen. Door de vinger op de zere plek te kunnen leggen, kan ik meewerken aan veranderingen of verbeteringen in Uden. Persoonlijk streef ik naar een gezamenlijk inzet voor ieders belang. Daarom sluit ik me aan bij Uden PLUS.

Gi van Dinteren UdenPlus er is altijd ruimte voor meer.... Wie ben ik: creatief, zorgzaam, sociaal, loyaal, puzzelaar. Wat wens ik: een goed leven en goed ontmoeten voor iedereen. Wat kan ik: ik draag graag mijn steentje bij aan UdenPlus door creatief mee te denken en te bouwen aan onze mooie nieuwe lokale partij. UdenPlus voor U(den).

Gi van Dinteren

UdenPlus er is altijd ruimte voor meer.... Wie ben ik: creatief, zorgzaam, sociaal, loyaal, puzzelaar.
Wat wens ik: een goed leven en goed ontmoeten voor iedereen. Wat kan ik: ik draag graag mijn steentje bij aan UdenPlus door creatief mee te denken en te bouwen aan onze mooie nieuwe lokale partij. UdenPlus voor U(den).