Het Bestuur bestaat uit de voorzitter, penningmeester en secretaris (vacature), samen met de trekkers van de Programmaraad en van PR & Communicatie. 

Cees Keizer (Voorzitter UdenPlus) UdenPlus is als lokale partij intens betrokken bij de Udense gemeenschap. Wij streven naar een leeftijdsvriendelijke gemeente voor jong en oud, met aandacht voor kwetsbare groepen en ouderen. UdenPlus stimuleert buurtactiviteiten in haar strijd tegen armoede en eenzaamheid. Beleidsmakers zullen uit hun ivoren toren moeten komen om hun beleidsvoornemens en -beslissingen rechtstreeks te delen met burgers en adviesraden. Bijvoorbeeld over geschikte, betaalbare en duurzame woningen voor iedereen, ook voor starters, senioren en nieuwe woonvormen!

Cees Keizer (Voorzitter UdenPlus)

UdenPlus is als lokale partij intens betrokken bij de Udense gemeenschap. Wij streven naar een leeftijdsvriendelijke gemeente voor jong en oud, met aandacht voor kwetsbare groepen en ouderen. UdenPlus stimuleert buurtactiviteiten in haar strijd tegen armoede en eenzaamheid. Beleidsmakers zullen uit hun ivoren toren moeten komen om hun beleidsvoornemens en -beslissingen rechtstreeks te delen met burgers en adviesraden. Bijvoorbeeld over geschikte, betaalbare en duurzame woningen voor iedereen, ook voor starters, senioren en nieuwe woonvormen!

Eric den Dekker (Penningmeester) Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

Eric den Dekker (Penningmeester)

Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

Tinie Kardol (Programmaraad) Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.        

Tinie Kardol (Programmaraad)

Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.        

Berry Dufornee (PR & Communicatie) Geboren in Breda, kwam ik in 1982 in Uden wonen om te gaan werken bij de Pingo, een bedrijf dat de echte Udenaren allemaal nog kennen. Na tussen 1990 en 1994 een paar jaar weggeweest te zijn, kwam ik hier terug om niet meer weg te gaan. Mijn familie en ik zijn vergroeid met Uden en gelukkig wonen onze 4 kinderen met hun partners ook hier. Inmiddels gepensioneerd ben ik nu actief als voorzitter van Platform Minima Uden, als Maashorst ranger, als maaltijdbezorger bij Ons Welzijn en als vrijwilliger en tennissend bij LTC Uden. Verder ben ik jarenlang coach bij HC Uden geweest. Zo leer je Uden goed kennen en is het een voorrecht om mee te mogen werken aan een goede toekomst voor de gemeente en met name voor haar burgers.  

Berry Dufornee (PR & Communicatie)

Geboren in Breda, kwam ik in 1982 in Uden wonen om te gaan werken bij de Pingo, een bedrijf dat de echte Udenaren allemaal nog kennen. Na tussen 1990 en 1994 een paar jaar weggeweest te zijn, kwam ik hier terug om niet meer weg te gaan. Mijn familie en ik zijn vergroeid met Uden en gelukkig wonen onze 4 kinderen met hun partners ook hier. Inmiddels gepensioneerd ben ik nu actief als voorzitter van Platform Minima Uden, als Maashorst ranger, als maaltijdbezorger bij Ons Welzijn en als vrijwilliger en tennissend bij LTC Uden. Verder ben ik jarenlang coach bij HC Uden geweest. Zo leer je Uden goed kennen en is het een voorrecht om mee te mogen werken aan een goede toekomst voor de gemeente en met name voor haar burgers.