Tinie Kardol (raadslid)   Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.

Tinie Kardol (raadslid)

Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.

  Cees Keizer (raadslid)   Iets betekenen voor anderen en wat meer geven dan nemen geeft voldoening. Samen met UdenPlus, een partij mi klank, wèrremte èn gevuul!   Niet links en niet rechts! Een partij die opkomt voor zowel kwetsbare groepen als ondernemers. Met de Markt en het Bevrijdingspark als actieve ontmoetingsplekken voor jong en ouder.

Cees Keizer (raadslid)

Iets betekenen voor anderen en wat meer geven dan nemen geeft voldoening. Samen met UdenPlus, een partij mi klank, wèrremte èn gevuul!

Niet links en niet rechts! Een partij die opkomt voor zowel kwetsbare groepen als ondernemers. Met de Markt en het Bevrijdingspark als actieve ontmoetingsplekken voor jong en ouder.

  Teddy Thenu (raadslid)   UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij. Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

Teddy Thenu (raadslid)

UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij. Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

Foto’s en teksten van onze burgerleden - Eric den Dekker, Arthur Thenu en Cleem van Helvoort - worden binnenkort toegevoegd.