1. Tinie Kardol Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.        

1. Tinie Kardol

Uden is al bijna 50 jaar mijn woonplaats. Er is heel wat veranderd in Uden in de loop van de jaren, zoals de opbouw van de bevolking. Vraagstukken als verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, vooral voor de oudere inwoners, zijn belangrijker geworden. Bovendien vraagt het behoud van jongeren voor Uden om aandacht. Onderwijsvoorzieningen, ook op het niveau van hoger beroepsonderwijs, en voldoende werkgelegenheid zijn daarvoor van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen van de gemeente is pas dan succesvol als de inwoners zich herkennen in de beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.        

2. Cees Keizer De tijd is voor mij gekomen om wat meer te geven dan te nemen. Het geeft voldoening om iets te kunnen betekenen voor anderen, om gezamenlijk de schouders onder UdenPlus te zetten voor een nog beter Uden. Met respect voor wat al is gedaan, zie ik tal van mogelijke pluspunten. Steun van harte (startende) ondernemers, vind gratis parkeren bij Bernhoven een no-brainer en zie de Markt als centrale plaats voor cultuur en ontmoeting. UdenPlus een partij mi klank, wèrremte èn gevuul!

2. Cees Keizer

De tijd is voor mij gekomen om wat meer te geven dan te nemen. Het geeft voldoening om iets te kunnen betekenen voor anderen, om gezamenlijk de schouders onder UdenPlus te zetten voor een nog beter Uden. Met respect voor wat al is gedaan, zie ik tal van mogelijke pluspunten. Steun van harte (startende) ondernemers, vind gratis parkeren bij Bernhoven een no-brainer en zie de Markt als centrale plaats voor cultuur en ontmoeting. UdenPlus een partij mi klank, wèrremte èn gevuul!

3. Teddy Thenu - Manders UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij. Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

3. Teddy Thenu - Manders

UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij. Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

4. Berry Dufornee Ik heb me verkiesbaar gesteld omdat ik, als een echte Udenaar, de belangen van mijn mede-inwoners wil vertegenwoordigen. Ik zie een gemeenteraad niet als de leiding van een gemeente maar als de beste manier om op te komen voor de burgers. Bij elk besluit moet dan ook die simpele vraag gesteld worden: “wat zou ik ervan vinden als dit besluit voor mij zou worden genomen”. Alleen als dat een positief antwoord krijgt kan het een goed voorstel zijn. Dit geldt nadrukkelijk ook voor de belangen van Volkel en Odiliapeel, die momenteel naar mijn idee niet altijd genoeg meegewogen worden.

4. Berry Dufornee

Ik heb me verkiesbaar gesteld omdat ik, als een echte Udenaar, de belangen van mijn mede-inwoners wil vertegenwoordigen. Ik zie een gemeenteraad niet als de leiding van een gemeente maar als de beste manier om op te komen voor de burgers. Bij elk besluit moet dan ook die simpele vraag gesteld worden: “wat zou ik ervan vinden als dit besluit voor mij zou worden genomen”. Alleen als dat een positief antwoord krijgt kan het een goed voorstel zijn. Dit geldt nadrukkelijk ook voor de belangen van Volkel en Odiliapeel, die momenteel naar mijn idee niet altijd genoeg meegewogen worden.

5. Bastiaan Holtman Ondanks dat ik in Grave geboren ben en mede door studie, Uden pas sinds enkele jaren mijn officiële woonplaats is, ben ik al jaren aan Uden verbonden. Ik heb op het Udens College gestudeerd, hockey al jaren voor HC Uden, tennis bij LTC Uden en heb in Uden mijn vriendin leren kennen. Uden is een prachtige gemeente die aantrekkelijk is voor jong en oud en dat ook moet blijven. Dit betekent onder andere dat we moeten kijken hoe we een (semi-)topsportklimaat kunnen stimuleren, dat regelgeving, voor initiatieven op bijvoorbeeld de Markt of het St. Jansplein, moet worden verminderd en dat we een duurzaam woonbeleid moeten nastreven. Met in het achterhoofd altijd de vraag: is dit een beslissing die de gemeente Uden en haar inwoners ten goede komt? Daarom wil ik namens UdenPlus in de gemeenteraad komen.

5. Bastiaan Holtman

Ondanks dat ik in Grave geboren ben en mede door studie, Uden pas sinds enkele jaren mijn officiële woonplaats is, ben ik al jaren aan Uden verbonden. Ik heb op het Udens College gestudeerd, hockey al jaren voor HC Uden, tennis bij LTC Uden en heb in Uden mijn vriendin leren kennen. Uden is een prachtige gemeente die aantrekkelijk is voor jong en oud en dat ook moet blijven. Dit betekent onder andere dat we moeten kijken hoe we een (semi-)topsportklimaat kunnen stimuleren, dat regelgeving, voor initiatieven op bijvoorbeeld de Markt of het St. Jansplein, moet worden verminderd en dat we een duurzaam woonbeleid moeten nastreven. Met in het achterhoofd altijd de vraag: is dit een beslissing die de gemeente Uden en haar inwoners ten goede komt? Daarom wil ik namens UdenPlus in de gemeenteraad komen.

6. Monique van de Crommert - Brugmans Ik hou van Uden, met zijn aantrekkelijke centrum, groene zones, evenementen voor jong en oud, de mensen die er wonen, werken of een dagje komen vertoeven. Mensen, die Uden tot ”ons Uje” maken, ondernemers, mantelzorgers en vrijwilligers. Ik woon en werk op de Heinsbergenstraat met zijn prachtige oude eiken, samen met mijn man en onze 4 kinderen. Naast mijn eigen praktijk en het bedrijf van mijn man, probeer ik ons gezin op rolletjes te laten lopen. Op zondagochtend trek ik mijn voetbalschoenen aan om met de veteranendames bij Udi ’19 een balletje te trappen. Politiek boeit mij! Soms links, soms rechts, vooral  recht door zee en bovenal een mensenmens. Met UdenPlus wil ik Uden nog mooier maken zodat iedereen “zonder drempels” mee kan doen.

6. Monique van de Crommert - Brugmans

Ik hou van Uden, met zijn aantrekkelijke centrum, groene zones, evenementen voor jong en oud, de mensen die er wonen, werken of een dagje komen vertoeven. Mensen, die Uden tot ”ons Uje” maken, ondernemers, mantelzorgers en vrijwilligers. Ik woon en werk op de Heinsbergenstraat met zijn prachtige oude eiken, samen met mijn man en onze 4 kinderen. Naast mijn eigen praktijk en het bedrijf van mijn man, probeer ik ons gezin op rolletjes te laten lopen. Op zondagochtend trek ik mijn voetbalschoenen aan om met de veteranendames bij Udi ’19 een balletje te trappen. Politiek boeit mij! Soms links, soms rechts, vooral  recht door zee en bovenal een mensenmens. Met UdenPlus wil ik Uden nog mooier maken zodat iedereen “zonder drempels” mee kan doen.

7. Rietje Methorst De laatste decennia is de samenstelling van de bevolking aan het “vergrijzen”, dit zal zich ook de komende jaren doorzetten. Meer mensen zullen bijvoorbeeld afhankelijk worden van de WMO. Anderzijds willen jongeren graag een eigen woonruimte, maar op dit moment is het aanbod niet toereikend. Voor mij is UdenPlus een verrijking van onze samenleving met inzet voor een sociale, dynamische en leeftijdsvriendelijke gemeente Uden. Ik heb mij dan ook zonder meer verbonden met UdenPlus.

7. Rietje Methorst

De laatste decennia is de samenstelling van de bevolking aan het “vergrijzen”, dit zal zich ook de komende jaren doorzetten. Meer mensen zullen bijvoorbeeld afhankelijk worden van de WMO. Anderzijds willen jongeren graag een eigen woonruimte, maar op dit moment is het aanbod niet toereikend. Voor mij is UdenPlus een verrijking van onze samenleving met inzet voor een sociale, dynamische en leeftijdsvriendelijke gemeente Uden. Ik heb mij dan ook zonder meer verbonden met UdenPlus.

8. Liesbeth van Cuijk Wat in de gemeente Uden al goed gaat, zal worden verankerd. Wat beter kan, zal worden geplust. UdenPlus, van goed naar beter. Voor iedereen, met iedereen! De sociale richting waar UdenPlus aan gaat werken is voor mij een reden om me, heel klein, aan te sluiten bij deze club enthousiaste mensen. Ik hou van betrokkenheid van iedereen die ervoor kiest betrokken te willen zijn. Vrije keuze is een groot goed.

8. Liesbeth van Cuijk

Wat in de gemeente Uden al goed gaat, zal worden verankerd. Wat beter kan, zal worden geplust. UdenPlus, van goed naar beter. Voor iedereen, met iedereen! De sociale richting waar UdenPlus aan gaat werken is voor mij een reden om me, heel klein, aan te sluiten bij deze club enthousiaste mensen. Ik hou van betrokkenheid van iedereen die ervoor kiest betrokken te willen zijn. Vrije keuze is een groot goed.

9. Maurice de Greef Samen werken aan en in een mooie gemeente kan alleen als de inwoners centraal staan. Als je de Udense inwoners van jong tot oud de kans geeft om hun stem te laten horen en samen met hen mogelijkheden creëert om op een fijne manier in de gemeente Uden te kunnen wonen, werken en leven. Een leeftijdsvriendelijke gemeente waar de belangen van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen hand in hand gaan. Ik doe veel onderzoeken naar hoe mensen een betere plek in de samenleving kunnen krijgen. Ik ben ervan overtuigd, dat de visie en acties van UdenPlus een voorbeeld zijn van hoe we samen een nog mooiere gemeente kunnen maken.

9. Maurice de Greef

Samen werken aan en in een mooie gemeente kan alleen als de inwoners centraal staan. Als je de Udense inwoners van jong tot oud de kans geeft om hun stem te laten horen en samen met hen mogelijkheden creëert om op een fijne manier in de gemeente Uden te kunnen wonen, werken en leven. Een leeftijdsvriendelijke gemeente waar de belangen van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen hand in hand gaan. Ik doe veel onderzoeken naar hoe mensen een betere plek in de samenleving kunnen krijgen. Ik ben ervan overtuigd, dat de visie en acties van UdenPlus een voorbeeld zijn van hoe we samen een nog mooiere gemeente kunnen maken.

10. Suzanne van Hinthum Getrouwd, 38 jaar oud en moeder van Floris (5) en Yannick (3). We wonen en leven erg fijn in Uden. Het centrum van Uden heeft alle faciliteiten die we nodig hebben; leuke winkels, restaurants, café’s, etc.. We wonen in een gezellige buurt vlakbij de school, verschillende parken en sportgelegenheden. Ik vind het belangrijk dat Uden een bruisend karakter blijft behouden en hiermee jongeren en gezinnen aantrekt. En daarnaast ook goed ‘zorgt’ voor de ouderen, met oog voor eenzaamheid, dementie en zorgbehoefte. Een prettige woongemeente voor jong en oud, met oog voor én met elkaar daarvoor staat UdenPlus voor mij.

10. Suzanne van Hinthum

Getrouwd, 38 jaar oud en moeder van Floris (5) en Yannick (3). We wonen en leven erg fijn in Uden. Het centrum van Uden heeft alle faciliteiten die we nodig hebben; leuke winkels, restaurants, café’s, etc.. We wonen in een gezellige buurt vlakbij de school, verschillende parken en sportgelegenheden. Ik vind het belangrijk dat Uden een bruisend karakter blijft behouden en hiermee jongeren en gezinnen aantrekt. En daarnaast ook goed ‘zorgt’ voor de ouderen, met oog voor eenzaamheid, dementie en zorgbehoefte. Een prettige woongemeente voor jong en oud, met oog voor én met elkaar daarvoor staat UdenPlus voor mij.

11. Harry Blokhuis Graag sluit ik mij aan bij een groep enthousiaste mensen die zich verbonden hebben met elkaar in Uden Plus, met als doel "Alles voor de Udenaar". Samen gaan we ons inzetten voor iedere inwoner van Uden zodat die zich nog beter gaat voelen in zijn Eigen Woonplaats. Onafhankelijk van elke politieke kleur maar alleen en enkel voor iedere Udenaar. Belangrijke zaken als een toegankelijk Uden voor iedereen, goede voorzieningen binnen Uden en een warme sociale omgeving waarbij we er staan voor elkaar, spreken me erg aan. Vandaar Uden Plus  en we hopen U allen mee te nemen.

11. Harry Blokhuis

Graag sluit ik mij aan bij een groep enthousiaste mensen die zich verbonden hebben met elkaar in Uden Plus, met als doel "Alles voor de Udenaar". Samen gaan we ons inzetten voor iedere inwoner van Uden zodat die zich nog beter gaat voelen in zijn Eigen Woonplaats. Onafhankelijk van elke politieke kleur maar alleen en enkel voor iedere Udenaar. Belangrijke zaken als een toegankelijk Uden voor iedereen, goede voorzieningen binnen Uden en een warme sociale omgeving waarbij we er staan voor elkaar, spreken me erg aan. Vandaar Uden Plus  en we hopen U allen mee te nemen.

12. Lennaert Dufornee Als (muziek)cultuurliefhebber vind ik het belangrijk dat er in Uden genoeg aandacht is en blijft voor de (muziek)cultuur. Uden heeft in De Pul het op één na oudste podium van Nederland, een plek waar jong en oud samenkomen om van muziek te genieten en die niet verloren mag gaan. UdenPlus is een partij die niet voor een bepaalde leeftijdscategorie staat maar die iedere burger belangrijk vindt. Daarom sta ik voor UdenPlus.

12. Lennaert Dufornee

Als (muziek)cultuurliefhebber vind ik het belangrijk dat er in Uden genoeg aandacht is en blijft voor de (muziek)cultuur. Uden heeft in De Pul het op één na oudste podium van Nederland, een plek waar jong en oud samenkomen om van muziek te genieten en die niet verloren mag gaan. UdenPlus is een partij die niet voor een bepaalde leeftijdscategorie staat maar die iedere burger belangrijk vindt. Daarom sta ik voor UdenPlus.

13. Eric den Dekker Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

13. Eric den Dekker

Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

14. Marleen den Dekker - van Esch Ik woon al ruim 30 jaar in Uden en ben getrouwd met Eric den Dekker. Mijn beroep is dans - en sportlerares en ik zorg er voor dat mensen oefeningen doen die goed voor hen zijn. Sport is belangrijk voor iedereen van jong tot oud. Niet alleen voor de spieren en gewrichten maar ook voor het sociale aspect. Mijn motivatie voor UdenPlus is om een steentje bij te dragen, omdat ik het belangrijk vind dat alle mensen, jong of oud, kunnen meedoen met bewegen. Zowel buiten als binnen in de zaal. Het is van belang dat er genoeg mogelijkheden zijn voor alle leeftijden om dit te blijven doen en daar draag ik graag met UdenPlus mijn steentje aan bij.

14. Marleen den Dekker - van Esch

Ik woon al ruim 30 jaar in Uden en ben getrouwd met Eric den Dekker. Mijn beroep is dans - en sportlerares en ik zorg er voor dat mensen oefeningen doen die goed voor hen zijn. Sport is belangrijk voor iedereen van jong tot oud. Niet alleen voor de spieren en gewrichten maar ook voor het sociale aspect. Mijn motivatie voor UdenPlus is om een steentje bij te dragen, omdat ik het belangrijk vind dat alle mensen, jong of oud, kunnen meedoen met bewegen. Zowel buiten als binnen in de zaal. Het is van belang dat er genoeg mogelijkheden zijn voor alle leeftijden om dit te blijven doen en daar draag ik graag met UdenPlus mijn steentje aan bij.

15. Ad Verstegen UdenPlus past heel goed bij mij en bij de cultuur van ons bedrijf. Het zijn harde werkers en gepassioneerd bezig in het belang van Uden. Net zoals wij, bij Autobedrijf Verstegen, ons al jarenlang onafgebroken 100% inzetten voor onze klanten waar wij veel voor willen betekenen Daar werken we ook hard voor. Daarom wil ik ook graag nog een stapje extra doen, samen met Anneke en met UdenPlus, voor een nog beter Uden.

15. Ad Verstegen

UdenPlus past heel goed bij mij en bij de cultuur van ons bedrijf. Het zijn harde werkers en gepassioneerd bezig in het belang van Uden. Net zoals wij, bij Autobedrijf Verstegen, ons al jarenlang onafgebroken 100% inzetten voor onze klanten waar wij veel voor willen betekenen Daar werken we ook hard voor. Daarom wil ik ook graag nog een stapje extra doen, samen met Anneke en met UdenPlus, voor een nog beter Uden.

16. Marc Tichelaar Mijn naam is Marc Tichelaar. Geboren en getogen Udenaar. Getrouwd met Birgit. We hebben 2 kinderen, Joost en Ellen en 1 kleinkind, Britt. Ik ben 42 jaar werkzaam bij de Rabobank, nu als Adviseur dagelijkse bankzaken. Mijn hobby's zijn tennissen en wandelen, eten en borrelen. Ik heb me aangemeld bij UdenPlus omdat die zich willen gaan inzetten voor alle mensen uit onze Gemeente. De speerpunten van de partij spreken mij erg aan.

16. Marc Tichelaar

Mijn naam is Marc Tichelaar. Geboren en getogen Udenaar. Getrouwd met Birgit. We hebben 2 kinderen, Joost en Ellen en 1 kleinkind, Britt. Ik ben 42 jaar werkzaam bij de Rabobank, nu als Adviseur dagelijkse bankzaken. Mijn hobby's zijn tennissen en wandelen, eten en borrelen. Ik heb me aangemeld bij UdenPlus omdat die zich willen gaan inzetten voor alle mensen uit onze Gemeente. De speerpunten van de partij spreken mij erg aan.

17. Gi van Dinteren Bij UdenPlus er is altijd ruimte voor meer.... Wie ben ik: creatief, zorgzaam, sociaal, loyaal, puzzelaar. Wat wens ik: een goed leven en goed ontmoeten voor iedereen. Wat kan ik: ik draag graag mijn steentje bij aan UdenPlus door creatief mee te denken en te bouwen aan onze mooie nieuwe lokale partij. UdenPlus voor U(den).

17. Gi van Dinteren

Bij UdenPlus er is altijd ruimte voor meer.... Wie ben ik: creatief, zorgzaam, sociaal, loyaal, puzzelaar.
Wat wens ik: een goed leven en goed ontmoeten voor iedereen. Wat kan ik: ik draag graag mijn steentje bij aan UdenPlus door creatief mee te denken en te bouwen aan onze mooie nieuwe lokale partij. UdenPlus voor U(den).

18. Wout van de Peppel Ik heb verbinding met UdenPlus door mijn persoonlijke inzet voor alle medebewoners in Uden waarvoor ik mijn levens - en werkervaringen kan gebruiken. Door de vinger op de zere plek te kunnen leggen, kan ik meewerken aan veranderingen of verbeteringen in Uden. Persoonlijk streef ik naar een gezamenlijk inzet voor ieders belang. Daarom sluit ik me aan bij UdenPlus.

18. Wout van de Peppel

Ik heb verbinding met UdenPlus door mijn persoonlijke inzet voor alle medebewoners in Uden waarvoor ik mijn levens - en werkervaringen kan gebruiken. Door de vinger op de zere plek te kunnen leggen, kan ik meewerken aan veranderingen of verbeteringen in Uden. Persoonlijk streef ik naar een gezamenlijk inzet voor ieders belang. Daarom sluit ik me aan bij UdenPlus.

19. Marcel Baijens Uden is een prachtige gemeente. Een bonte mengelmoes van wonen, werken en recreëren. Uden heeft alle ingrediënten in zich om het leven van jong en oud aangenaam te laten zijn. Bijna wekelijks ben ik hier als niet Udenaar te vinden. Gewoon omdat Uden mij trekt. Winkelen, een evenement bezoeken, naar het theater, uit eten, een workshop fotografie, noem maar op. Maar helaas kan niet iedereen genieten van al dit moois, bijvoorbeeld omdat de gezondheid of de financiën het niet toelaten. UdenPlus is een partij die hier oog en hart voor heeft. Iedereen telt mee en doet ertoe. Mij spreekt aan dat UdenPlus de verbinding legt tussen jong en oud, want zij maken met elkaar Uden tot een gemeente waar het goed leven is. Geen ouderenpartij, geen jongerenpartij, niet links of rechts, maar een partij voor iedereen. Politiek vanuit het hart dus. Op mijn steun kan ze rekenen.

19. Marcel Baijens

Uden is een prachtige gemeente. Een bonte mengelmoes van wonen, werken en recreëren. Uden heeft alle ingrediënten in zich om het leven van jong en oud aangenaam te laten zijn. Bijna wekelijks ben ik hier als niet Udenaar te vinden. Gewoon omdat Uden mij trekt. Winkelen, een evenement bezoeken, naar het theater, uit eten, een workshop fotografie, noem maar op. Maar helaas kan niet iedereen genieten van al dit moois, bijvoorbeeld omdat de gezondheid of de financiën het niet toelaten. UdenPlus is een partij die hier oog en hart voor heeft. Iedereen telt mee en doet ertoe. Mij spreekt aan dat UdenPlus de verbinding legt tussen jong en oud, want zij maken met elkaar Uden tot een gemeente waar het goed leven is. Geen ouderenpartij, geen jongerenpartij, niet links of rechts, maar een partij voor iedereen. Politiek vanuit het hart dus. Op mijn steun kan ze rekenen.