Tinie Kardol (raadslid)   Uden is al bijna 50 jaar mijn woon-plaats, waar in de loop van de jaren heel wat is veranderd, zoals de op-bouw van de bevolking. Verkeersvei-ligheid, vooral voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, met name voor de oudere inwoners, zijn belangrijk-er geworden. Ook het behoud van jongeren voor Uden vraagt om aan-dacht. Hoger beroeps onderwijs voorzieningen en voldoende werk-gelegenheid zijn dan van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen hiervan is pas dan succesvol als zij zich herkennen in beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.

Tinie Kardol (raadslid)

Uden is al bijna 50 jaar mijn woon-plaats, waar in de loop van de jaren heel wat is veranderd, zoals de op-bouw van de bevolking. Verkeersvei-ligheid, vooral voor jonge kinderen, en sociale veiligheid, met name voor de oudere inwoners, zijn belangrijk-er geworden. Ook het behoud van jongeren voor Uden vraagt om aan-dacht. Hoger beroeps onderwijs voorzieningen en voldoende werk-gelegenheid zijn dan van belang. Inwoners van de gemeente Uden zijn betrokken bij hun gemeente en het besturen hiervan is pas dan succesvol als zij zich herkennen in beslissingen en deel hebben genomen aan de besluitvorming.

 
Eric den Dekker (burgerlid)   Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

Eric den Dekker (burgerlid)

Geboren en getogen in Uden en sinds 1999 directielid van de Seats and Sofas Groep. Sinds mensenheugenis al actief in diverse bestuursfuncties binnen het Udense en heb daardoor een breed beeld van wat er in Uden leeft en wil hierbij direct betrokken blijven. UdenPlus is een club die mij na aan het hart ligt vanwege het sociale karakter en haar inzet voor alle Udenaren. Er zijn veel pluspunten waar ik op mijn manier concreet aan kan bijdragen, zonder daarbij direct een keuze te hoeven maken voor "rechts" of "links" of voor "jong" en "oud".

Teddy Thenu (raadslid)   UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij.  Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

Teddy Thenu (raadslid)

UdenPlus staat voor Uden en haar inwoners, daarin spreekt deze lokale partij, die weet wat er speelt in de Udense gemeenschap me veel meer aan dan een landelijke partij.

Ik zet me graag in voor senioren, ook met de Stichting Goeie Reis, die het mogelijk maakt om senioren op vakantie te laten gaan die begeleiding of zorg nodig hebben. Ik zou er trots op zijn om me de komende jaren samen met UdenPlus in te zetten voor de gemeente Uden en haar inwoners.

 
Arthur Thenu (burgerlid)   Via mijn vrouw Teddy ben ik automatisch meer betrokken geraakt bij de zaken die elke Udenaar aangaan: van veiligheid op straat, een actief woningbeleid, aandacht voor jeugd en ouderen, steun aan (startende) ondernemers tot een gezond en levendig centrum. UdenPlus wil zich met alle bewoners én ondernemers inzetten om Uden ook in de toekomst aantrekkelijk te houden om er te werken en te wonen. Wij stimuleren vooruitgang en innovatie maar dit moet gebeuren met respect voor kwetsbare groepen en het milieu. Ik werk graag mee om dit voor elkaar te krijgen.

Arthur Thenu (burgerlid)

Via mijn vrouw Teddy ben ik automatisch meer betrokken geraakt bij de zaken die elke Udenaar aangaan: van veiligheid op straat, een actief woningbeleid, aandacht voor jeugd en ouderen, steun aan (startende) ondernemers tot een gezond en levendig centrum. UdenPlus wil zich met alle bewoners én ondernemers inzetten om Uden ook in de toekomst aantrekkelijk te houden om er te werken en te wonen. Wij stimuleren vooruitgang en innovatie maar dit moet gebeuren met respect voor kwetsbare groepen en het milieu. Ik werk graag mee om dit voor elkaar te krijgen.

Cees Keizer (raadslid)   Geboren en getogen in Utrecht woon ik inmiddels al meer dan dertig jaar in Uden. Als raadslid van UdenPlus doe ik mijn best om zo veel mogelijk voor anderen te betekenen in mijn streven naar zorgzame buurten en wijken en voor een gezond en veilig leefklimaat in Uden, Volkel en Odiliapeel.  Lid van een partij die anders is dan anders. Niet links en niet rechts en die opkomt voor jong en oud, werknemers en ondernemers,. Steeds metend met de menselijke maat en betrokken bij sociaal kwetsbare groepen en ouderen.

Cees Keizer (raadslid)

Geboren en getogen in Utrecht woon ik inmiddels al meer dan dertig jaar in Uden. Als raadslid van UdenPlus doe ik mijn best om zo veel mogelijk voor anderen te betekenen in mijn streven naar zorgzame buurten en wijken en voor een gezond en veilig leefklimaat in Uden, Volkel en Odiliapeel.

Lid van een partij die anders is dan anders. Niet links en niet rechts en die opkomt voor jong en oud, werknemers en ondernemers,. Steeds metend met de menselijke maat en betrokken bij sociaal kwetsbare groepen en ouderen.

 
Cleem van Helvoort (burgerlid)   Als aankomend nieuw burgerlid (installatie 16 mei a.s.) wil ik me even voorstellen aan jullie “Uden Plussers” Mijn naam is Cleemvan Helvoort geboren (15 mei 1959) en getogen Udenaar. Ruim 43 jaar geleden heb ik “mijn” Mieke leren kennen tijdens het Prinsenbal van de Knoerissen in de Schouw. We hebben 3 kinderen twee jongens en een meisje die met hun partners samenwonen. Inmiddels zijn we de gelukkige Oma en Opa van 4 kleinkinderen. Na de middelbare school ben ik in ’s-Hertogenbosch Weg – en Waterbouw gaan studeren. Na deze studie (begin jaren 80) was er totaal geen werk in de Weg en Waterbouw en ben ik gaan werken in de woningbouw. Eind jaren 80 heb ik de switch gemaakt naar de handel en ben besmet geraakt met de handel in bouwmaterialen waar ik nu al zo’n 30 jaar werkzaam in ben. Ik heb als hobby tennissen (L.T.C. Uden) en ben fervent hobby kok (GCU’83). Tevens ben ik altijd politiek geïnteresseerd geweest en werd getriggerd door de uitspraak van Uden Plus, we zijn niet links en niet rechts wat ook blijkt uit het partij programma. Ik ga voor Uden Plus de commissie Ruimtelijke ordening, Economie en Financiën (REF) versterken, waarbij ik de meeste affiniteit heb met ruimtelijke ordening en economie en hoop dat ik voor de fractie een toegevoegde waarde kan zijn Tevens spreek Klimaat en Milieu mij ook aan.

Cleem van Helvoort (burgerlid)

Als aankomend nieuw burgerlid (installatie 16 mei a.s.) wil ik me even voorstellen aan jullie “Uden Plussers” Mijn naam is Cleemvan Helvoort geboren (15 mei 1959) en getogen Udenaar. Ruim 43 jaar geleden heb ik “mijn” Mieke leren kennen tijdens het Prinsenbal van de Knoerissen in de Schouw. We hebben 3 kinderen twee jongens en een meisje die met hun partners samenwonen. Inmiddels zijn we de gelukkige Oma en Opa van 4 kleinkinderen. Na de middelbare school ben ik in ’s-Hertogenbosch Weg – en Waterbouw gaan studeren. Na deze studie (begin jaren 80) was er totaal geen werk in de Weg en Waterbouw en ben ik gaan werken in de woningbouw. Eind jaren 80 heb ik de switch gemaakt naar de handel en ben besmet geraakt met de handel in bouwmaterialen waar ik nu al zo’n 30 jaar werkzaam in ben. Ik heb als hobby tennissen (L.T.C. Uden) en ben fervent hobby kok (GCU’83). Tevens ben ik altijd politiek geïnteresseerd geweest en werd getriggerd door de uitspraak van Uden Plus, we zijn niet links en niet rechts wat ook blijkt uit het partij programma. Ik ga voor Uden Plus de commissie Ruimtelijke ordening, Economie en Financiën (REF) versterken, waarbij ik de meeste affiniteit heb met ruimtelijke ordening en economie en hoop dat ik voor de fractie een toegevoegde waarde kan zijn Tevens spreek Klimaat en Milieu mij ook aan.